וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סקונס עם צימוקים

נאפה מתוק עם צימוקים

מתכון מאת: mouse.co.il

תה עם סקונס. ShutterStock
תה עם סקונס

מצרכים למתכון

  • 450 גרם קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 כפיות אבקת אפייה
  • 2 כפיות סודה לשתייה
  • 75 גרם חמאה
  • 25 גרם סוכר
  • 50 גרם צימוקים
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקמח, המלח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. מפוררים פנימה את החמאה, ולשים לבצק.
  • 2. מוסיפים את הסוכר והצימוקים. לשים את הבצק היטב, ויוצרים במרכזו גומה.
  • 3. מקציפים את החלב והביצה, ושופכים לתוך הגומה. בוחשים במהירות במזלג.
  • 4. מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים מהבצק בעזרת כוס. משמנים תבנית ומניחים מעליה את הסקונס. מפזרים למעלה מעט קמח.
  • 5. מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות, ואופים כרגע שעה. מוציאים מהתנור, מקררים ומגישים בתוספת ריבה, חמאה וקצפת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully