וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חטיפי סלרי וגבינה מטוגנים

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלרי. ShutterStock
סלרי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 שורשי סלרי, פרוסים דק
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס גבעולי פטרוזיליה
  • 150 גרם גבינת צאן
  • קמח
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס מיונז
  • 1 שמנת מתוקה
  • 3 שיני שום כתוש
  • מיץ לימון אחד
  • קליפת לימון מגוררת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את פרוסות השורשים לקבלת חצי עיגולים. טובלים את הפרוסות בביצה טרופה.
  • 2. מניחים על כל חצי פרוסה טבולה בביצה עלה פטרוזיליה. מניחים מעל פרוסת גבינה, מתבלים במלח ופלפל ומכסים ב-1/2 פרוסת שורש נוספת. מהדקים היטב.
  • 3. טובלים את ה"כריך" בקמח. מקפידים שיהיה מכוסה היטב מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב. מעבירים למגבות נייר לספיגת עודפי השמן ומצננים.
  • 4. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומניחים את חטיפי הסלרי על הרוטב. מגישים בטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully