- 1. חוצים את פרוסות השורשים לקבלת חצי עיגולים. טובלים את הפרוסות בביצה טרופה.
-
- 2. מניחים על כל חצי פרוסה טבולה בביצה עלה פטרוזיליה. מניחים מעל פרוסת גבינה, מתבלים במלח ופלפל ומכסים ב-1/2 פרוסת שורש נוספת. מהדקים היטב.
-
- 3. טובלים את ה"כריך" בקמח. מקפידים שיהיה מכוסה היטב מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב. מעבירים למגבות נייר לספיגת עודפי השמן ומצננים.
-
- 4. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומניחים את חטיפי הסלרי על הרוטב. מגישים בטמפרטורת החדר.