וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בטטות ופלפלים קלויים ברוטב זנגביל

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות לסלט בטטות ופלפלים קלויים

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטות צלויות. ShutterStock
בטטות צלויות

מצרכים למתכון

  • 2 בטטות גדולות, קלופות
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים אדומים חריפים
  • שמן לטיגון
  • צרור רוקט
  • לרוטב:
  • מיץ מ- 2 לימונים
  • 1/4 כוס שמן חמניות
  • 2 כפיות זנגביל טרי, מגורר
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי 1 ס"מ. מבשלים במי מלח עד שמתחיל להתרכך- לא יותר מדי! מסננים ומצננים בטמפרטורת החדר.
  • 2. בינתיים קולים את הפלפלים המתוקים והחריפים מכל הצדדים. קולפים ומסירים את כל הגרעינים. חותכים לרצועות דקות וארוכות.
  • 3. מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את פרוסות הבטטה משני הצדדים עד שהן מזהיבות.
  • 4. מסדרים את עלי הרוקט, הפלפלים והבטטות בצלחת הגשה. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, יוצקים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully