וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מינסטרונה איטלקי

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות למרק מינסטרונה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק מינסטרונה של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
מרק מינסטרונה של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-8-6 מנות:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 350 – 250 גר' חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • 3 גזרים, חתוכים לפיסות או לקוביות
  • 2 כרישות פרוסות, חלק לבן וירוק בהיר בלבד
  • 100 גרם שעועית ירוקה, מנוקה וחתוכה לפרסות (1 כוס גדושה)
  • 150 גר' אפונת גינה (1 כוס גדושה)
  • 2 עגבניות בשלות, קלופות ומגורענות, חתוכות לקוביות
  • 300 גר' כרוב פרוס לרצועות
  • 1 קופסא שעועית לבנה במיץ טבעי או עגבניות, מסוננת
  • 10-8 כוסות מים ואבקת מרק עוף זך
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 עלי דפנה
  • 1 שן שום קצוצה
  • ½ 1 כוס פסטה קטנה יבשה
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • קורט סוכר
  • אורגנו
  • מעט רוזמרין
  • להגשה:
  • עלי בזיליקום, שמן זית, שום כתוש, פסטו

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן בסיר רחב וגדול. מטגנים את הבצל תוך ערבוב, עד שנעשה שקוף, כ-7 דקות.
  • 2. מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים עד שנעשות פריכות, כ-5 דקות.
  • 3. מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה כ-30 דקות.
  • 4. מוציאים את עלי הדפנה. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה. מתקנים את התיבול.
  • 5. מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים וטיפות שמן זית, שום כתוש או פסטו מוכן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully