וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אבטיח, מלון וגבינת פטה

הקיץ הלוהט של ישראל מביא איתו טמפרטורות בלתי אפשריות, אבל יש גם חדשות טובות: למשל סלט של אבטיח, מלון וגבינת פטה עיזים. המתכון באדיבות אתר מועצת הירקות.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אבטיח של רות אוליבר. נמרוד סונדרס
סלט אבטיח של רות אוליבר

מצרכים למתכון

  • ל-4 אנשים:
  • 2 כוסות עיגולי אבטיח
  • 2 כוסות עיגולי מלון
  • 3 מלפפונים קלופים
  • 200 גר' גבינת פטה כבשים חתוכה לקוביות
  • לרוטב:
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כוס שמיר קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בתוך כלי הגשה את עיגולי האבטיח, המלון וקוביות גבינת הפטה.
  • 2. בכלי קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully