סלט אבטיח, מלון וגבינת פטה
הקיץ הלוהט של ישראל מביא איתו טמפרטורות בלתי אפשריות, אבל יש גם חדשות טובות: למשל סלט של אבטיח, מלון וגבינת פטה עיזים. המתכון באדיבות אתר מועצת הירקות.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 אנשים:
- 2 כוסות עיגולי אבטיח
- 2 כוסות עיגולי מלון
- 3 מלפפונים קלופים
- 200 גר' גבינת פטה כבשים חתוכה לקוביות
- לרוטב:
- מיץ מלימון אחד
- 1 כף חומץ בן יין לבן
- 1/2 כוס שמיר קצוץ
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בתוך כלי הגשה את עיגולי האבטיח, המלון וקוביות גבינת הפטה.
- 2. בכלי קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.