סורבה קובו
גלידת סורבה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 450 גרם פרי קובו (משקל נקי לאחר הקילוף)
- 300 גרם סוכר
- 2 כוסות מים (רצוי מים מינרלים)
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את הסוכר והמים עד סירופ סוכר, ומצננים.
- 2. קולפים את הפרי ומרסקים במערבל.
- 3. מערבבים את הקובו עם תמיסת הסוכר ומעבירים במכונת גלידה. במקום מכונת הגלידה, ניתן להעביר לתבנית ולהקפיא, עד ששולי התערובת קופאים, ואז להעביר למערבל למספר דקות, להקפיא שוב, ולחזור על הפעולה 3-2 פעמים.
- הסורבה נשמר היטב בהקפאה עד שבוע ימים.