וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סורבה קובו

גלידת סורבה

מתכון מאת: מערכת וואלה

גלידה קיץ. ShutterStock
גלידה קיץ

מצרכים למתכון

  • 450 גרם פרי קובו (משקל נקי לאחר הקילוף)
  • 300 גרם סוכר
  • 2 כוסות מים (רצוי מים מינרלים)

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את הסוכר והמים עד סירופ סוכר, ומצננים.
  • 2. קולפים את הפרי ומרסקים במערבל.
  • 3. מערבבים את הקובו עם תמיסת הסוכר ומעבירים במכונת גלידה. במקום מכונת הגלידה, ניתן להעביר לתבנית ולהקפיא, עד ששולי התערובת קופאים, ואז להעביר למערבל למספר דקות, להקפיא שוב, ולחזור על הפעולה 3-2 פעמים.
  • הסורבה נשמר היטב בהקפאה עד שבוע ימים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully