וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב ברוקולי וצנוברים

פסטה ברוטב ברוקולי וצנוברים, מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה עם מרווה. ShutterStock
פסטה עם מרווה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 כוסות ברוקולי, פרחים בלבד
  • חבילת פסטה ספגטיני
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כוס צנוברים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף חומץ בן – יין לבן
  • 1/2 כפית פלפל אדום גרוס
  • 100 גרם גבינת גליל מפוררת
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר גדול עם מים ומלח, בערך 6 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך. מעבירים את הפרחים למסננת ושומרים את המים.
  • 2. מבשלים את הפסטה באותם מים שבהם בושלו פרחי הברוקולי, לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
  • 3. קוצצים את השום והצנוברים במעבד מזון, מוסיפים את הברוקולי, השמן, החומץ, הפלפל האדום וגבינת הגליל. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
  • 4. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בחום נמוך. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully