וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תותים, פיסטוק ועוף

המתכון הכי עכשווי היישר מהמטבח של "לחם ארז"

מתכון מאת: מערכת וואלה

אילוסטרציה פיסטוקים. מערכת וואלה!
אילוסטרציה פיסטוקים

מצרכים למתכון

  • 10 תותים
  • 70 גר' עלי חרדל
  • 2 חזה עוף צלויים
  • 30 גר' פיסטוק טחון
  • לרוטב הויניגרט התאלנדי:
  • 30 מ"ל מיץ ליים
  • 50 מ"ל שמן סויה
  • 10 מ"ל שמן שומשום
  • 20 מ"ל רוטב דגים
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • פלפל צ'ילי אחד
  • 1 כף דבש
  • 3 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את התותים לפרוסות דקות.
  • 2. פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הויניגרט בצנצנת סגורה לקבלת נוזל דמוי תחליב.
  • 4. מערבבים יחד את העלים, העוף, התותים והויניגרט, מניחים בקערת הגשה ומפזרים פיסטוק טחון מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully