פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תותים, פיסטוק ועוף

      ברשת "לחם ארז" חוגגים את סוף עונת הרימונים ותחילת עונת התותים עם ארוחה על טהרת הפירות האדומים. בכל ארוחה (במחיר 39 ש"ח למשך שבועיים עד הרימון האחרון) מככבים הרימונים או התותים בשני סוגי סלטים, משקה וקינוח. בנוסף לזה ארז קומרובסקי יורד לעם עם קולקציית לחמ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אילוסטרציה פיסטוקים (מערכת וואלה! NEWS)
      אילוסטרציה פיסטוקים (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 10 תותים
      • 70 גר' עלי חרדל
      • 2 חזה עוף צלויים
      • 30 גר' פיסטוק טחון
      • לרוטב הויניגרט התאלנדי:
      • 30 מ"ל מיץ ליים
      • 50 מ"ל שמן סויה
      • 10 מ"ל שמן שומשום
      • 20 מ"ל רוטב דגים
      • צרור בזיליקום קצוץ
      • צרור כוסברה קצוץ
      • פלפל צ'ילי אחד
      • 1 כף דבש
      • 3 שיני שום קצוצות

      אופן ההכנה

      • 1. פורסים את התותים לפרוסות דקות.
      • 2. פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
      • 3. מערבבים את כל חומרי הויניגרט בצנצנת סגורה לקבלת נוזל דמוי תחליב.
      • 4. מערבבים יחד את העלים, העוף, התותים והויניגרט, מניחים בקערת הגשה ומפזרים פיסטוק טחון מעל.

      עוד מתכוני סלטים

      סלט תותים, פיסטוק ועוף
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -