סלט תותים, פיסטוק ועוף
המתכון הכי עכשווי היישר מהמטבח של "לחם ארז"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 10 תותים
- 70 גר' עלי חרדל
- 2 חזה עוף צלויים
- 30 גר' פיסטוק טחון
- לרוטב הויניגרט התאלנדי:
- 30 מ"ל מיץ ליים
- 50 מ"ל שמן סויה
- 10 מ"ל שמן שומשום
- 20 מ"ל רוטב דגים
- צרור בזיליקום קצוץ
- צרור כוסברה קצוץ
- פלפל צ'ילי אחד
- 1 כף דבש
- 3 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
- 1. פורסים את התותים לפרוסות דקות.
- 2. פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
- 3. מערבבים את כל חומרי הויניגרט בצנצנת סגורה לקבלת נוזל דמוי תחליב.
- 4. מערבבים יחד את העלים, העוף, התותים והויניגרט, מניחים בקערת הגשה ומפזרים פיסטוק טחון מעל.