סלט תותים, פיסטוק ועוף
המתכון הכי עכשווי היישר מהמטבח של "לחם ארז"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 10 תותים
 - 70 גר' עלי חרדל
 - 2 חזה עוף צלויים
 - 30 גר' פיסטוק טחון
 - לרוטב הויניגרט התאלנדי:
 - 30 מ"ל מיץ ליים
 - 50 מ"ל שמן סויה
 - 10 מ"ל שמן שומשום
 - 20 מ"ל רוטב דגים
 - צרור בזיליקום קצוץ
 - צרור כוסברה קצוץ
 - פלפל צ'ילי אחד
 - 1 כף דבש
 - 3 שיני שום קצוצות
 
אופן ההכנה
- 1. פורסים את התותים לפרוסות דקות.
 - 2. פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
 - 3. מערבבים את כל חומרי הויניגרט בצנצנת סגורה לקבלת נוזל דמוי תחליב.
 - 4. מערבבים יחד את העלים, העוף, התותים והויניגרט, מניחים בקערת הגשה ומפזרים פיסטוק טחון מעל.
 
