קרמבולה בסירופ

מתכון של אלינוער רבין לקרמבולה בסירופ, באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קרמבולה בסירופ (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
קרמבולה בסירופ (מועצת הפירות)

מצרכים

  • 6 קרמבולות
  • לסירופ:
  • 1 1/2 כוס סוכר
  • 1 1/2 כוס מים
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 6 גרגרי הל שלמים

אופן ההכנה

  • 1. מביאים לרתיחה את הסוכר והמים על אש גבוהה, ממשיכים לבשל כ-10 דקות, עד קבלת סירופ. מוסיפים את הג'ינג'ר וההל ומרתיחים שתי דקות נוספות. מסירים מהאש.
  • 2. מסירים מהקרמבולות את שני הקצוות ופורסים את הפירות בעובי ס"מ, מניחים בכלי הגשה, עדיף שקוף, ויוצקים מעל את הסירופ הרותח. מצננים ושומרים במקרר.
  • מתאים להגיש עם כדור גלידה או כתוספת לפרוסת עוגה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully