קרמבולה בסירופ
מתכון של אלינוער רבין לקרמבולה בסירופ, באדיבות מועצת הפירות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 קרמבולות
- לסירופ:
- 1 1/2 כוס סוכר
- 1 1/2 כוס מים
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 6 גרגרי הל שלמים
אופן ההכנה
- 1. מביאים לרתיחה את הסוכר והמים על אש גבוהה, ממשיכים לבשל כ-10 דקות, עד קבלת סירופ. מוסיפים את הג'ינג'ר וההל ומרתיחים שתי דקות נוספות. מסירים מהאש.
- 2. מסירים מהקרמבולות את שני הקצוות ופורסים את הפירות בעובי ס"מ, מניחים בכלי הגשה, עדיף שקוף, ויוצקים מעל את הסירופ הרותח. מצננים ושומרים במקרר.
- מתאים להגיש עם כדור גלידה או כתוספת לפרוסת עוגה.