- 1. חוצים את פירות הפג'ואה ומוציאים את בשר הפרי בעזרת כפית, מעבירים לקערת מעבד מזון, מרסקים למחית חלקה.
-
- 2. מקציפים היטב את החלמונים עם הסוכר מעל אמבט מים חמים, עד שהתערובת בהירה ותפוחה, מוסיפים את הליקר.
-
- 3. מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה.
-
- 4. מקפלים בעדינות את החלמונים עם תערובת הפג'ואה והקצפת, יוצקים לתבנית מוארכת ומקפיאים כחצי שעה.
-
- 5. בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החמאה על אש נמוכה. מסירים מהאש ומוסיפים בכמה פעמים את המיץ והשמנת, יוצקים על מעדן הפג'ואה הקפוא חלקית. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומקפיאים.
-
- הכנת הרוטב:
- 1. פורסים את הקרמבולה בעובי 1/2 ס"מ.
-
- 2. מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר, מוסיפים את פרוסות הקרמבולה ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ מהלימון, רצועת קליפה ואת הוניל וממשיכים לבשל כשעה וחצי. מרחיקים את הוניל ומעבירים לצנצנת.
-
- 3. מעבירים את מעדן הפג'ואה למקרר כחצי שעה לפני ההגשה. פורסים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ. מחממים מעט את הרוטב, שמים בצלחות הגשה ומעל פרוסת מעדן. אפשר גם לקשט בפרוסות פג'ואה וקרמבולה טריות.