- 1. לוקחים את התאנים ועושים בהם כיס קטן, מבשלים בכוס יין אדום ביחד עם 2 כפיות הסוכר עד שהתאנה מתרככת. (בערך כ 5 דקות). את הנוזל שנשאר משאירים בצד.ומסננים את התאנים.
-
- 2. לוקחים את הפירות המיובשים, ומבשלים ביין לבן כ-5 דקות. לאחר הבישול טוחנים את התערובת במערבל מזון. ומוסיפים את הגרנד מרינייר. מצננים כמה דקות.
-
- 3. קוצצים לחתיכות קטנות את גבינת העזים ומוסיפים את הדבש והנענע ומערבבים ביחד עם הפירות היבשים עד שמקבלים עיסה. את העיסה מוסיפים לתוך התאנים.
-
- 4. לוקחים את נוזל היין ממקודם מרכזים אותו עד להסמכה ואז יוצקים אותו על התאנים.