תאנים במילוי פירות יבשים וגבינת עזים

חבל על הזמן מה אפשר לעשות עם תאנה מיובשת

מתכון מאת: מערכת וואלה!
תאנים במילוי פירות יבשים וגבינת עזים. מערכת וואלה!
תאנים במילוי פירות יבשים וגבינת עזים

מצרכים

  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כוס יין לבן
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפיות דבש
  • 200 גרם תערובת של פירות יבשים
  • 125 גרם גבינת עזים מובחרת
  • 5 כפות נענע קצוצה
  • שוט של גרנד מרינייר (ליקר תפוזים)
  • 12 תאנים

אופן ההכנה

  • 1. לוקחים את התאנים ועושים בהם כיס קטן, מבשלים בכוס יין אדום ביחד עם 2 כפיות הסוכר עד שהתאנה מתרככת. (בערך כ 5 דקות). את הנוזל שנשאר משאירים בצד.ומסננים את התאנים.
  • 2. לוקחים את הפירות המיובשים, ומבשלים ביין לבן כ-5 דקות. לאחר הבישול טוחנים את התערובת במערבל מזון. ומוסיפים את הגרנד מרינייר. מצננים כמה דקות.
  • 3. קוצצים לחתיכות קטנות את גבינת העזים ומוסיפים את הדבש והנענע ומערבבים ביחד עם הפירות היבשים עד שמקבלים עיסה. את העיסה מוסיפים לתוך התאנים.
  • 4. לוקחים את נוזל היין ממקודם מרכזים אותו עד להסמכה ואז יוצקים אותו על התאנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully