עוגת פירות יבשים עם אגוזים ושוקולד

מתכון מאת: מערכת וואלה!
דיפולט. דיפולט, מערכת וואלה!
דיפולט(צילום: דיפולט)

מצרכים

  • חומרים לעוגה בתבנית בגודל 30*40 ס"מ:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן צמחי
  • 1/2 כוס יין אדום מתוק
  • 11/2 כוס קמח תופח
  • 1 כוס אגוזים מרוסקים
  • 100 גרם שוקולד מריר, מגורר, או שוקולד צ'יפס
  • 3/4 כוס פירות יבשים (שזיפים, משמשים, צימוקים) חתוכים לפיסות ומגולגלים בקמח (בכדי שלא ישקעו בעוגה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2. מקציפים חלבונים לקצף יציב.
  • 3. מערבבים היטב בקערה סוכר, חלמונים ושמן, ומוסיפים לסירוגין את היין וכמויות קטנות מהקמח. כשהעיסה אחידה מוסיפים לה אגוזים, שוקולד ופירות יבשים ומערבבים.
  • 4. מקפלים את החלבונים לתוך שאר המסה.
  • אופים 30-25 דקות. מצננים מעט וחותכים לריבועים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully