פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת פירות יבשים עם אגוזים ושוקולד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      משמשים מיובשים (בוצ'צ'ו)
      משמשים מיובשים (בוצ'צ'ו)

      מצרכים

      • חומרים לעוגה בתבנית בגודל 30*40 ס"מ:
      • 6 ביצים מופרדות
      • 1/2 כוס סוכר
      • 1/2 כוס שמן צמחי
      • 1/2 כוס יין אדום מתוק
      • 11/2 כוס קמח תופח
      • 1 כוס אגוזים מרוסקים
      • 100 גרם שוקולד מריר, מגורר, או שוקולד צ'יפס
      • 3/4 כוס פירות יבשים (שזיפים, משמשים, צימוקים) חתוכים לפיסות ומגולגלים בקמח (בכדי שלא ישקעו בעוגה)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
      • 2. מקציפים חלבונים לקצף יציב.
      • 3. מערבבים היטב בקערה סוכר, חלמונים ושמן, ומוסיפים לסירוגין את היין וכמויות קטנות מהקמח. כשהעיסה אחידה מוסיפים לה אגוזים, שוקולד ופירות יבשים ומערבבים.
      • 4. מקפלים את החלבונים לתוך שאר המסה.
      • אופים 30-25 דקות. מצננים מעט וחותכים לריבועים.

      עוד מתכוני עוגות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -