- 1. מבשלים שתי ביצים עד שהן נהיות קשות. טוחנים את הדג עם הביצים הקשות והבצל.
-
- 2. לעיסה מוסיפים שתי ביצים, חצי כוס קמח מצה, מעט פלפל לבן, שתי כפות סוכר ו1/4 כפית מלח. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
-
- 3. מרתיחים בסיר 4 ליטר מים מוסיפים כפית מלח, שתי כפות סוכר ו-1/4 כפית פלפל לבן. מערבבים תוך כדי.
-
- 4. יוצרים קציצות של 100 גר' מהעיסה ושמים במים. מבשלים כשעתיים על אש נמוכה. מקררים מעט ומניחים בצד. מצננים במקרר.
-
- 5. מוציאים מהקירור ופורסים כל קציצה ל- 5 פרוסות.
-
- 6. מוסיפים גזר פרוס לכל מנה. (את פרוסות הגזר חולטים במי הבישול של הגפילטע פיש).
-
- 7. יוצרים משטח אחיד על הצלחת, מניחים את פרוסות הדג עליו, ומעטרים בחזרת אדומה.