עוגת פקאן, שוקולד ורום לפסח
באדיבות ארז קומרובסקי מ"לחם ארז". למי שאין כוח לאפות לבד - העוגה נמכרת בכל סניפי "לחם ארז, במחיר של 35 ש"ח. בנוסף תוכלו לרכוש מבחר עוגיות מיוחדות לפסח.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גר' פקאן
- 7 ביצים
- 200 גר' (כוס מידה) סוכר
- 100 גר' קוקוס
- 2 כפות קמח מצה
- 100 גר' חמאה
- 150 גר' שוקולד חלב קצוץ גס
- 4 כפות רום
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את החמאה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
- 2. מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לערבב עד הקצפה.
- 3. לאט מוסיפים את המרכיבים היבשים: קוקוס, שוקולד ופקאן.
- 4. מוסיפים לסיום את הרום ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד של כל המרכיבים.
- 5. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, אופים במשך כ- 45 דקות.
- 6. מקררים את העוגה ובוזקים עליה אבקת סוכר לקישוט.