וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פקאן, שוקולד ורום לפסח

באדיבות ארז קומרובסקי מ"לחם ארז". למי שאין כוח לאפות לבד - העוגה נמכרת בכל סניפי "לחם ארז, במחיר של 35 ש"ח. בנוסף תוכלו לרכוש מבחר עוגיות מיוחדות לפסח.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פקאנים (מועצת הפירות). מערכת וואלה!
פקאנים (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 150 גר' פקאן
  • 7 ביצים
  • 200 גר' (כוס מידה) סוכר
  • 100 גר' קוקוס
  • 2 כפות קמח מצה
  • 100 גר' חמאה
  • 150 גר' שוקולד חלב קצוץ גס
  • 4 כפות רום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את החמאה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לערבב עד הקצפה.
  • 3. לאט מוסיפים את המרכיבים היבשים: קוקוס, שוקולד ופקאן.
  • 4. מוסיפים לסיום את הרום ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד של כל המרכיבים.
  • 5. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, אופים במשך כ- 45 דקות.
  • 6. מקררים את העוגה ובוזקים עליה אבקת סוכר לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully