סלט פסטה קר עם רצועות עוף
מצרכים למתכון
- פלפל ירוק
- בצל ירוק (הרבה)
- זיתים שחורים
- מלפפון חמוץ
- פטרוזיליה קצוצה
- קצת שמן
- רצועות עוף מבושל או אווז - אפשר להשתמש בשאריות העוף מאתמול
- פסטה (אלה בצורת חצאי תלתלים קטנים - לא ברגים)
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ומקררים.
- מוסיפים:
- קוביות פלפל ירוק חתוכות קטן קטן
- בצל ירוק קצוץ והרבה כולל הלבן
- זיתים שחורים מגולענים
- מלפפון חמוץ בקוביות קטנות
- פטרוזיליה
- רצועות העוף (קר)
- מערבבים עם קצת שמן מלח ופלפל שחור
- לשים לב: אין כמויות מדויקות אבל לא לשכוח שעיקר הסלט היא הפסטה!!!
- להגיש כסלט קר, יפה וצבעוני