וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בזיגוג טריאקי לימון

שקית הניילון עושה כאן את העבודה

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף צלוי. מערכת וואלה
עוף צלוי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 1.5 ק"ג רבעי עוף
  • ½ כוס רוטב טריאקי "קיקומן"
  • חומרים לרוטב:
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 כפות רוטב טריאקי "קיקומן"
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1 כף מיץ לימון
  • 4 כפיות עמילן תירס
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה

  • 1.שוטפים את העוף היטב ומייבשים.
  • 2.שופכים את רוטב הטריאקי לשקית מוסיפים את העוף, סוגרים היטב ומנערים בעדינות כך שהרוטב יצפה את כל חלקי העוף. שומרים במקרר כ- 8 שעות, תוך ערבוב השקית מדי פעם.
  • 3.צולים את העוף בגריל במשך 40-45 דקות, הופכים מדי פעם.
  • 4.הכנת הרוטב: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהרוטב רותח והופך סמיך. שומרים חם.
  • 5.להגשה: שופכים 2-3 כפות מרוטב הזיגוג על כל רבע עוף ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully