וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף על מצע מש

מתכון של מני כץ, השף החדש של מסעדת "ארטישוק"

מתכון מאת: מערכת וואלה

כבדי עוף על סלט מש (מסעדת ארטישוק).
כבדי עוף על סלט מש (מסעדת ארטישוק)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 1 1/4 ק"ג כבדי עוף
  • 150 גר' חמאה
  • 300 גר' מש
  • 1/2 בצל אדום חתוך לקוביות
  • 1 כף שום כתוש
  • 1/2 כוס קוביות עגבנייה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את המש במים רותחים כ-20 דקות ומסננים מהמים.
  • 2. מזהיבים במחבת את השום והבצל, מוסיפים את המש ואת שאר התבלינים.
  • 3. מקפיצים במחבת עם חמאה את כבדי העוף כ 2-3 דקות. מתבלים במלח פלפל. מגישים על המש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully