כבדי עוף על מצע מש
מתכון של מני כץ, השף החדש של מסעדת "ארטישוק"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6 מנות:
- 1 1/4 ק"ג כבדי עוף
- 150 גר' חמאה
- 300 גר' מש
- 1/2 בצל אדום חתוך לקוביות
- 1 כף שום כתוש
- 1/2 כוס קוביות עגבנייה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 2 כפות מיץ לימון
- 5 כפות שמן זית
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את המש במים רותחים כ-20 דקות ומסננים מהמים.
- 2. מזהיבים במחבת את השום והבצל, מוסיפים את המש ואת שאר התבלינים.
- 3. מקפיצים במחבת עם חמאה את כבדי העוף כ 2-3 דקות. מתבלים במלח פלפל. מגישים על המש.