אי פאפי
מרק לחם ועגבניות באווירה חורפית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' לחם טוסקני
- 5 שיני שום כתושות
- שמן זית לפי הצורך
- 2 ליטרים עגבניות מרוסקות קלופות
- מעט מים
- 150 גר' בזיליקום טרי
אופן ההכנה
- 1. מורידים את ה"קשה" של הלחם, חותכים לקוביות ומייבשים בתנור עד שהוא הופך קשה.
- 2. מטגנים את השום בזמן זית על אש בינונית עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות ומעט מים ומבשלים במשך 20 דקות.
- 3. מוסיפים את הבזיליקום וקוביות הלחם ומבשלים עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב במטרפה.