סלט פסטה קר עם טונה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם פסטה ספירלה בשלושה צבעים
- קופסת טונה בשמן צמחי
- קופסת תירס קל
- גמבה אדומה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
- 50 גרם זיתים שחורים
- 2 גבעולי שמיר קצוץ דק
- לרוטב:
- 2 כפות מיונז קל
- מיץ מלימון אחד גדול
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- להרתיח את הפסטה ולסנן, לסנן את התירס, את הטונה לסנןגם, אך לא לגמרי שישאר קצת שמן, להניח את כל המצרכים בקערה גדולה ולערבב היטב בכף עץ.
- להכנת הרוטב בצלחת קטנה מערבבים את כל המצרכים - המיונז הלימון המלח והפלפל
- יוצקים על הסלט דקות ספורות לפני ההגשה.