גולש ירקות
מנה צמחונית ודיאטטית לתפארת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 קישואים גדולים
- 1 חציל
- ראש כרוב לבן
- 2 פלפלים ירוקים
- 2 פלפלים צהובים
- 2 בצלים בינוניים
- 2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
- חצי כוס מים חמים
- 1 כף מרק נמס
- מלח, פלפל ופפריקה חריפה
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הקישואים והחציל לקוביות קטנות ואת הכרוב והפלפלים לרצועות.
- 2. מטגנים את הבצלים בשמן בסיר טפלון גדול, ולאחר שהשחימו מוסיפים את החצילים והקישואים.
- 3. מאדים מעט ומוסיפים את הכרוב והפלפל. ממשיכים לבשל על אש קטנה.
- 4. בכלי נפרד מערבבים את רסק העגבניות עם מים, מרק נמס ותבלינים.
- 5. לאחר שהירקות השחימו מעט מוסיפים את התערובת וממשיכים לבשל על אש קטנה כחצי שעה.
- 5 מנות, 400 קלוריות בסך הכל.