פשטידת קישואים של אמא
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 קישואים בינוניים
- 4 ביצים
- 1 גבינה 5%
- 1/2 גביע קוטג'
- 1/2 חבילה גבינה מלוחה או צפתית
- 4 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב-
- 1-2 פרוסות גבינה צהובה מגוררת(לא הכרחי
- חצי כפית מלח או 3/4 (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- לגרר את הקישואים במגררת גסה ולסחוט היטב, להוסיף את הביצים, הגבינות(למעוך את הקשות), להוסיף את פרוסות הלחם ללא החלק הקשה, בחתיכות קטנות.
- לערבב היטב, ליצוק לתבנית מלבנית בינונית ולאפות בחום בינוני (כ-160 מעלות) כ-30-40דקות עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב.
- בהצלחה ובתאבון.