- הכנת הבצק:
- שמים במעבד מזון קמח, חמאה, מלח סוכר ועירית ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.
- מרדדים את הבצק לעלה עגול מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית התבנית ולדפנות.
- מסירים את הבצק העודף ומקררים 20 דקות.
- מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות שמים בתבנית על הבצק נייר אפייה מכסים בשעועית לבנה אופים 15 דקות.
- מסירים את הנייר עם השעועית ואופים עוד מספר דקות עד להזהבה קלה, מצננים.
-
- הכנת המלית:
- שמים את האגסים בסיר מוסיפים יין, סוכר ופלפל אנגלי, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית 15 20 דקות, עד שיתרככו.
- מוציאים את האגסים מנוזל הבישול ושמים על נייר סופג.
- מסדרים על הבצק שבתבנית במעגל חיצוני.
- ממיסים במחבת חמאה מטגנים את הבצל מספר דקות ומפזרים בתבנית. מפוררים את הגבינה ומפזרים בתבנית. מפזרים גם את האגוזים.
-
- הכנת הציפוי:
- טורפים את כל המרכיבים בקערה יוצקים לתבנית, מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. אופים 20 דקות עד להזהבה.