וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ביין

מנת עוף של ברי ססלוב מ"יקב ססלוב", מומלץ להגיש עם אורז

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף ביין של יקבי ססלוב.
עוף ביין של יקבי ססלוב

מצרכים למתכון

  • 4 ירכי עוף מחולקות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 בצלים אדומים בינוניים קצוצים
  • 2 גזרים קצוצים
  • 6 גבעולי כוסברה קצוצים
  • 6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
  • 3 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 4 כוכבי אניס
  • סלסלה של פטריות קצוצות
  • 2 כוסות קברנה סוביניון (מומלץ "ססלוב" אביב קברנה סוביניון 2002)
  • 3 כפות שמן זית
  • קמח
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת כבד את שמן הזית לחום בינוני. מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לקבלת צבע חום בהיר.
  • 2. מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמה, כ-5 דקות. יש להפוך את העוף לעיתים קרובות להשחמה מאוזנת.
  • 3. כשהעוף שחום מפזרים עליו קמח ומחזירים למחבת.
  • 4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מכסים את המחבת ומבשלים על חום נמוך כשעה. בודקים מדי פעם שיש מספיק נוזלים ומוסיפים לפי הצורך.
  • הצעת הגשה:
  • מפזרים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה על העוף, ומגישים עם אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully