וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלו טיקה

לביבות תפו"א ועדשים

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

לביבות. ShutterStock
לביבות

מצרכים למתכון

  • 70 גר' עדשים צהובות (שהושרו 45 דק', בושלו עד ריכוך, סוננו וצוננו)
  • 1 ק"ג תפו"א (שבושלו ונמעכו)
  • ½ כוס קמח חומוס
  • 1 כף עלי מנטה קצוצים
  • 2 כפיות גרם מסלה
  • 1 כפית שטוחה זרעי כמון טחונים
  • 1 כפית שטוחה זרעי כוסברה טחונה
  • 2 פלפלוני צ'ילי קצוצים דק-דק
  • 1 חלמון ביצה
  • כף מיץ לימון
  • 2 כפיות מלח
  • 1 ביצה טרופה
  • שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים תפוחי אדמה, קמח, עדשים, חלמון, תבלינים, מיץ לימון, ומלח ולשים לתערובת אחידה.
  • 2. צרים עיגולים ומשטחים ללביבות. מקמחים במעט קמח חומוס, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully