וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טליאוליני עם קישואים, עשבי תיבול וצנוברים

פסטה עם מרווה, נענע, בזיליקום ופטרוזיליה

מתכון מאת: מערכת וואלה

טליאוליני מסדרת פרפקטו של אסם.
טליאוליני מסדרת פרפקטו של אסם

מצרכים למתכון

  • 500 גר' טליאוליני ביצים, מבושלים על פי הוראות היצרן ומסוננים (מומלץ טליאוליני "פרפקטו" של אוסם)
  • 5 כפות שמן זית
  • 10 עלי מרווה שלמים
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • פלפל חריף קצוץ דק
  • 450 גר' קישואים שטופים ופרוסים (זוקיני, קישוא צהוב, קישוא בהיר וכד')
  • 3-4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
  • 3-4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצה
  • 2-3 כפות עלי נענע קצוצה
  • 2 כפות מים + 1 כפית אבקת מרק טעם עוף
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 כפות צנוברים מטוגנים ב-1 כף שמן זית
  • להגשה:
  • גבינת פרמזן מגוררת או גבינת צאן קשה כגון פקורינו

אופן ההכנה

  • 1. במחבת רחבה וכבדה מחממים 3 כפות שמן זית ומטגנים את עלי המרווה על אש בינונית-נמוכה כדקה, מוציאים ושומרים בצד.
  • 2. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל זהוב מעט, כ-13 דקות.
  • 3. מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים עוד דקה.
  • 4. מוסיפים את פלחי הקישואים, מגבירים את הלהבה ומטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות.
  • 5. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, 2 כפות מים ואבקת מרק ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.
  • 6. יוצקים לתערובת 2 כפות חומץ בלסמי ומסירים מהאש.
  • 7. שופכים על הפסטה, מערבבים ומתקנים תיבול.
  • 8. במחבת מחממים 1 כף שמן, מטגנים את הצנוברים ומוסיפים לפסטה.
  • 9. מגישים עם פרמזן מגורד מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully