סלט פפאיה
טעימה הודית-קוצ'ינית מתוך הספר "גורמה בכפר"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6-8 מנות:
- 800 גרם פפאיה חצי בשלה, קלופה ונקייה מגרעינים
- 1 כוס (200 מ"ל) חומץ הדרים
- 1 כפית מלח
- ¼ כוס סוכר (50 גר)
- פלפל שחור טחון
- לטיגון:
- 2 כפות שמן
- 1 כף גרגירי חרדל
- 1 עלה קארי שלם
- 1 פלפל חריף אדום, קצוץ דק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את הפפאיה עם החומץ, המלח, הסוכר והפלפל.
- 2. מחממים במחבת את השמן, ומטגנים את גרגירי החרדל עד שהם מתפצפצים (מהר מאוד), מכבים מייד. מוסיפים למחבת החמה את עלה הקארי, הפלפל החריף, מערבבים ויוצקים על הסלט.