וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחמניות שוקולד של קפה טאטי בגבעתיים

תחליטו אתם אם בא לכם כיכר לחם או לחמניות קטנות וכושיות

מתכון מאת: מערכת וואלה

לחמניות שוקולד של אלי אברהם מקפה טאטי.
לחמניות שוקולד של אלי אברהם מקפה טאטי

מצרכים למתכון

  • 1 קילו קמח
  • 600 גרם מים
  • 50 גרם קקאו
  • 100 גרם סוכר
  • 25 גרם שמרים טריים
  • 20 גרם מלח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים בקערה את הקמח, המים, הקקאו והסוכר במהירות איטית למשך 4 דקות.
  • 2. מוסיפים לתערובת את השמרים וכעבור דקה את המלח.
  • 3. מעבירים למהירות בינונית ומערבלים למשך 6-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.
  • 4. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס ומערבלים במהירות איטית עד לפיזור אחיד.
  • 5. מעבירים לקערה מקומחת את הבצק ומתפיחים בטמפרטורת החדר (24 מעלות) למשך שעתיים. לאחר שעה מוציאים את הגז בתפיחות קלות.
  • 6. לאחר ההתפחה ניתן לחלק את הבצק ללחמניות במשקל 100 גרם או למשקל אחר או ללחם במשקל חצי קילו.
  • 7. לשים במגשים מרופדים בנייר אפיה ומתפיחים למשך שעה עד שעה וחצי.
  • 8. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות כחצי שעה לפני האפייה.
  • 9. לפני האפייה משפריצים בעזרת שפריצר מים לתנור וחורצים חריץ על גבי הלחם.
  • 10. אופים את הלחם בין 20-15 דקות בחום של 200 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully