- 1. מערבלים בקערה את הקמח, המים, הקקאו והסוכר במהירות איטית למשך 4 דקות.
-
- 2. מוסיפים לתערובת את השמרים וכעבור דקה את המלח.
-
-
- 3. מעבירים למהירות בינונית ומערבלים למשך 6-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.
-
- 4. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס ומערבלים במהירות איטית עד לפיזור אחיד.
-
- 5. מעבירים לקערה מקומחת את הבצק ומתפיחים בטמפרטורת החדר (24 מעלות) למשך שעתיים. לאחר שעה מוציאים את הגז בתפיחות קלות.
-
- 6. לאחר ההתפחה ניתן לחלק את הבצק ללחמניות במשקל 100 גרם או למשקל אחר או ללחם במשקל חצי קילו.
-
- 7. לשים במגשים מרופדים בנייר אפיה ומתפיחים למשך שעה עד שעה וחצי.
-
- 8. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות כחצי שעה לפני האפייה.
-
- 9. לפני האפייה משפריצים בעזרת שפריצר מים לתנור וחורצים חריץ על גבי הלחם.
-
- 10. אופים את הלחם בין 20-15 דקות בחום של 200 מעלות.