וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ברוטב חמוץ מתוק

מתכון מאת: יונית יעקב,erez1@zahav.net.il

עוף שלם. Artoday
עוף שלם

מצרכים למתכון

  • 8 שוקי עוף
  • 5 בצלים
  • 2 כוסות יין אדום
  • צנצנת רוטב חריף מתוק של 'אוליביה'

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד להשחמה.
  • 2. מסדרים את העוף בתבנית, מוסיפים את הרוטב והיין. מניחים את הבצל על העוף.
  • 3. מכניסים לתנור למשך 3 שעות, עד שמתקבל צבע חום-זהוב.
  • מומלץ להשרות את העוף בתערובת מספר שעות או יום לפני האפייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully