עוגת שוקולד מהירה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3/4 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1/3 1 כוסות סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס קקאו
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר ווניל
- מים רותחים לפי הצורך
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את הסוכר, סוכר הוניל, הביצים והשמן.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה.
- 3. שופכים מחצית מתערובת הקקאו לתערובת הביצים, ובערך 3/4 כוס מים רותחים. מערבבים עד לקבלת מרקם דליל ומוסיפים את שארית תערובת הקקאו ועוד קצת מים רותחים. מערבבים.
- 4. שמים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.