וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילוי חלבי לאוזן המן

מתכון של ניסים רפאלי מרשת 'סבארו'.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

אוזני המן וליצנים מבצק למדור אוכל ילדים. מערכת וואלה!
אוזני המן וליצנים מבצק למדור אוכל ילדים

מצרכים למתכון

  • 170 גר' בצק
  • 40 גר' גבינת ריקוטה
  • 20 גר' גבינת מוצרלה
  • 50 גר' בצל אדום
  • 20 גר' תמרים מגולענים פרוסים לפרוסות דקות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד שהוא מגיע לשקיפות, מוסיפים את התמרים, אגוז המוסקט והמלח. מטגנים עוד חצי דקה
  • 2. מוסיפים את גבינת המוצרלה והריקוטה ומערבבים. מניחים לתערובת להתקרר.
  • 3. את הבצק מרדדים לתצורה עגולה ומניחים את התערובת במרכז העיגול. את הבצק מקפלים על התערובת לצורת משולש ומברישים בביצה.
  • 4. חורצים כמה חריצים קטנים על המאפה ומכניסים לתנור בטמפ' 180 מעלות עד שהמאפה מגיע לגוון זהוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully