רוטב לבשר של טל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס דבש
- 3/4 כוס קטשופ
- 1q2 כוס חומץ
- 1/4 כוס רוטב טריאקי
- 1/4 כוס רוטב סויה כהה
- 2 בצלים סגולים פרוסים לחצאים
- 6 שיני שום קצוצות היטב
- חופן עלי נענע (לא חייב)
- 1 כוס של אננס חתוך דק
- 2 שזיפים (בעונה) קצוצים דק
- 1/2 חבילת רסק עגבניות
- 1/2 1כפיות סוכר חום כהה
- 1 כפית קורנפלור ב- 3/4 כוס מים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים
- כ-3-4 דקות.
- 2. בקערה נפרדת שמים את יתר החומרים, מלבד הקורנפלור, ומערבבים. מעבירים לסיר ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
- 3. מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים היטב ומסירים מהאש.