וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תפוזים

מתכון של השף רועי טל ממסעדת 'פפה ליאו' בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

תפוזים. Artoday
תפוזים

מצרכים למתכון

  • לסלט:
  • 2 חופנים של בייבי תרד
  • 2 תפוזים מפולטים
  • 2 כפות שקדים
  • 2 כפות ריקוטה
  • 2 כפות גרגרי חרדל
  • לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • מלח גס ופלפל לפי הטעם
  • ענף טימין
  • 1 כפית סוכר חום לח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את החומרים לסלט.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב.
  • 3. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully