סלט תפוזים
מתכון של השף רועי טל ממסעדת 'פפה ליאו' בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לסלט:
- 2 חופנים של בייבי תרד
- 2 תפוזים מפולטים
- 2 כפות שקדים
- 2 כפות ריקוטה
- 2 כפות גרגרי חרדל
- לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
- 1 כף חומץ בן יין אדום
- מלח גס ופלפל לפי הטעם
- ענף טימין
- 1 כפית סוכר חום לח
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את החומרים לסלט.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב.
- 3. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.