נתחי עוף ברוטב איולי
מתכון שלך השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-5 מנות:
- 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
- 3 כפיות פפריקה מתוקה
- 2 כפיות אבקת שום
- 2 כפיות פלפל שחור גרוס
- 1 כפית קארי
- 1 בצל קצוץ דק
- 1/4 כוס שמן זית
- לרוטב:
- 1 כוס מיונז
- 1 כף פפריקה
- 1 כף אבקת שום או 1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המצרכים בקערה ומצננים במקרר במשך שעתיים.
- 2. צולים את תערובת הבשר על מחבת לוהט.
- 3. מערבבים את מצרכי הרוטב בקערה נפרדת. יוצקים מעל רצועות העוף.