וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחי עוף ברוטב איולי

מתכון שלך השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פפריקה. מערכת וואלה
פפריקה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
  • 3 כפיות פפריקה מתוקה
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית קארי
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • לרוטב:
  • 1 כוס מיונז
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף אבקת שום או 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המצרכים בקערה ומצננים במקרר במשך שעתיים.
  • 2. צולים את תערובת הבשר על מחבת לוהט.
  • 3. מערבבים את מצרכי הרוטב בקערה נפרדת. יוצקים מעל רצועות העוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully