מרקיז שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם שוקולד מריר
- 70 גרם חמאה רכה
- 1/2 כפית ברנדי
- 1/4 כוס נס קפה
- 2 ביצים, מופרדות לחלבון וחלמון
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. ממיסים בסיר כפול (באן מארי) שוקולד וחמאה.
- 2. מוסיפים ברנדי ונס קפה ומסירים מהאש.
- 3. מוסיפים חלמונים בזה אחר זה וטורפים פנימה לתוך קרם השוקולד.
- 4. בכלי נפרד מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף קשה ומקפלים לתוך השוקולד.
- 5. יוצקים לכלי הגשה, ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים עד להתייצבות המרקיז.