- 1. מכינים סיר לאידוי עם מים רותחים. מחממים תנור לחום 180 מעלות.
-
- 2. מפרקים את הכרובית לפרחים ומאדים בשושנת אידוי (או סתם מסננת נירוסטה גדולה מכוסה במכסה מעל סיר עם מים רותחים) 5 דקות בלבד. בינתיים טורפים היטב גבינה, ביצים, סוכר, מלח ופלפל ותבלינים לתערובת אחידה ללא גושים.
-
- 3. משמנים במעט חמאה או מרגרינה תבנית קטנה ומסדרים בה את פרחי הכרובית. מעל הפרחים מפזרים כפות מתערובת הגבינה, אך לא בצורה אחידה (להשאיר פינות כרובית ללא כיסוי). אם רוצים מפזרים מעט פירורי לחם או קמח מצה.
-
- 4. אופים 30 דקות בחום 180 מעלות ואז מעבירים לגריל (חום עליון בלבד) להשחמה.