וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף ברוטב יין לבן, פטריות ושום

הרכב מנצח לא מחליפים: יין לבן, פטריות ושום משתדכים היטב לעוף. כדאי להגיש על אטריות טליאטלה. מתכון של השף אבי שטייניץ

מתכון מאת: מערכת וואלה

חזה עוף ברוטב יין לבן פטריות ושום ( יין אוכל חברים ). מערכת וואלה!, מערכת וואלה!
חזה עוף ברוטב יין לבן פטריות ושום ( יין אוכל חברים )/מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 נתחי חזה עוף (שניצל)
  • קמח לקימוח
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • 2 כפות שמן זית
  • 8 שיני שום קלופות וקצוצות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כוס עגבניות קלופות קצוצות דק
  • 1/2 כוס מרק עוף
  • 10 עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים קמח במלח ופלפל, מקמחים את העוף ומנערים היטב משאריות קמח.
  • 2. מחממים שמן זית במחבת כבדה, מטגנים את אסקלופ העוף כ-2 דקות מכל צד להשחמה ומוציאים למקום חם.
  • 3. מוסיפים למחבת שום ומטגנים קלות. מוסיפים בצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים פטריות ומגנים כדקה.
  • 4. מוסיפים למחבת יין ומיץ לימון, מגרדים משקעים ומביאים לרתיחה. מוסיפים עגבניות ומרק עוף ומבשלים רק עד שהרוטב מצטמצם מעט.
  • 5. מחזירים את העוף למחבת ומבשלים כ-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך קלות. מוסיפים בזיליקום, משלימים תיבול ומגישים מיד.
  • גיוון: אפשר להכין את הרוטב ללא עגבניות ולהוסיף 2 כפות מחית עגבניות מיובשות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully