וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגיות ברוטב אלי אולי

מתכון של שף רנן לב, קפה ביאליק בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פרגית בטריאקי של רשת פלקון.
פרגית בטריאקי של רשת פלקון

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 800 גר' פרגיות
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 50 גר' שום פרוס
  • 4 יחידות פלפל שאטה יבש
  • 50 מ"ל מיץ לימון
  • פלחי לימון מלימון אחד
  • 4 כפות פטרוזיליה
  • 4 כפות בזיליקום
  • 4 כפות עירית
  • 200 גר' שעועית חלוטה
  • 400 גר' פלחי תפו"א מבושלים

אופן ההכנה

  • 1. סוגרים את הפרגיות משני הצדדים על הגריל.
  • 2. מחממים במחבת גדולה שמן זית, שום פרוס ושאטה רק עד שהשום מתחיל להזהיב.
  • 3. מוסיפים את הפרגיות, מיץ הלימון והשעועית ומקפיצים ביחד.
  • 4. מוסיפים את עשבי התיבול ופלחי הלימון.
  • 5. מטגנים בטיגון עמוק את פלחי תפו"א, מוציאים ומסדרים במרכז הצלחת.
  • מוציאים את השעועית מהמחבת ומניחים על תפו"א. מסדרים את הפרגיות לצדם ויוצקים את הרוטב שנותר במחבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully