עוף בזיתים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 כרעיים או ירכיים
- פחית זיתים ירוקים מגולענים - לסנן 90% מהנוזלים
- 2 קופסאות רסק עגבניות (200 גר' סה"כ)
- אבקת שום
- פפריקה חריפה
- אבקת מרק עוף
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מנקים את העוף מהעור (לא חובה) ומניחים בתוך סיר רחב. מוסיפים מים עד לכיסוי מלא.
- 2. מוסיפים את כל המרכיבים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- 3. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית וממשיכים לבשל שעה. מערבבים מידי פעם.
- מומלץ להגיש עם אורז לבן.