עוף במישמשים

מתכון מאת: הימן פנינה,pninah20@walla.co.il
עוף שלם

מצרכים

  • 1 עוף שלם
  • 1 שקית אבקת מרק בצל
  • קופסת שימורים גדולה של תצאי מישמשים

אופן ההכנה

  • 1. שופכים את נוזל קופסת השימורים לקערה. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים עד להמסת כל האבקה.
  • 2. מתבלים את העוף בתערובת.
  • 3. מכניסים לתנור חם, ואופים ב-170 מעלות במשך שעה עד שעה וחצי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully