- 1. קולפים את התפוחים מרחיקים הליבה ופורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ.
-
- 2. מערבבים יחד את הציפורן הקינמון והסוכר ואז מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל יחד, עד שפרוסות התפוחים מצופות כולן.
-
- 3. מכינים בצק פירורים: שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים). מחלקים את הבצק לשני חלקים.
-
- 4. מרדדים חלק אחד מהבצק עד שמתקבל מרקם אחיד, משטחים בתבנית משומנת.
-
- 5. מעבירים את התפוחים לתבנית, מניחים מעל הבצק. את החלק השני של הבצק מפוררים מעל שכבת התפוחים.
-
- 6. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
-
- מגישים חם לצד קצפת ו/או כדור גלידת וניל מעוטר בקינמון.