פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגת תפוחים ופירורי בצק

      מתכון של "באגסי בר ביסטרו". מעין פאי טעים וקל להכנה לכל אירוח ולהכנה זריזה לחג האהבה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת תפוחים ופירורים של באגסי ביסטרו בר (יח
      עוגת תפוחים ופירורים של באגסי ביסטרו בר (יח"צ)

      מצרכים

      • 3 תפוחים מסוג גרנד
      • 1/2 כפית ציפורן
      • 1/2 כפית קינמון
      • 1/2 כוס סוכר
      • חומרים לבצק פירורים:
      • 1/2 כוס סוכר
      • 100 גרם חמאה
      • 1 כוס קמח
      • תבנית מלבנית או עגולה בקוטר 22 ס"מ

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את התפוחים מרחיקים הליבה ופורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ.
      • 2. מערבבים יחד את הציפורן הקינמון והסוכר ואז מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל יחד, עד שפרוסות התפוחים מצופות כולן.
      • 3. מכינים בצק פירורים: שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים). מחלקים את הבצק לשני חלקים.
      • 4. מרדדים חלק אחד מהבצק עד שמתקבל מרקם אחיד, משטחים בתבנית משומנת.
      • 5. מעבירים את התפוחים לתבנית, מניחים מעל הבצק. את החלק השני של הבצק מפוררים מעל שכבת התפוחים.
      • 6. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
      • מגישים חם לצד קצפת ו/או כדור גלידת וניל מעוטר בקינמון.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -