וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תפוחים ופירורי בצק

מתכון של "באגסי בר ביסטרו". מעין פאי טעים וקל להכנה לכל אירוח ולהכנה זריזה לחג האהבה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת תפוחים ופירורים של באגסי ביסטרו בר.
עוגת תפוחים ופירורים של באגסי ביסטרו בר

מצרכים למתכון

  • 3 תפוחים מסוג גרנד
  • 1/2 כפית ציפורן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כוס סוכר
  • חומרים לבצק פירורים:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס קמח
  • תבנית מלבנית או עגולה בקוטר 22 ס"מ

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את התפוחים מרחיקים הליבה ופורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ.
  • 2. מערבבים יחד את הציפורן הקינמון והסוכר ואז מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל יחד, עד שפרוסות התפוחים מצופות כולן.
  • 3. מכינים בצק פירורים: שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים). מחלקים את הבצק לשני חלקים.
  • 4. מרדדים חלק אחד מהבצק עד שמתקבל מרקם אחיד, משטחים בתבנית משומנת.
  • 5. מעבירים את התפוחים לתבנית, מניחים מעל הבצק. את החלק השני של הבצק מפוררים מעל שכבת התפוחים.
  • 6. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
  • מגישים חם לצד קצפת ו/או כדור גלידת וניל מעוטר בקינמון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully