וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה בנקניקיות ועשבי תיבול

מתכון באדיבות פסטה 'ברילה'

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספגטי. Artoday
ספגטי

מצרכים למתכון

  • 350 גר' פסטה פטוצ'יני (מומלץ של ברילה)
  • 8 נקניקיות פרוסות דק
  • 1 צנצנת רוטב נפוליטנה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר קצוץ
  • שן שום כתושה
  • 1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
  • 2. מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן, עד לריכוך. מוסיפים למחבת רסק עגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully