פסטה בנקניקיות ועשבי תיבול
מתכון באדיבות פסטה 'ברילה'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 350 גר' פסטה פטוצ'יני (מומלץ של ברילה)
- 8 נקניקיות פרוסות דק
- 1 צנצנת רוטב נפוליטנה
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר קצוץ
- שן שום כתושה
- 1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים
- 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 4 כפות שמן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
- 2. מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן, עד לריכוך. מוסיפים למחבת רסק עגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .