- 1. שמים את החלבונים בקערה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים. מוסיפים את סוכר הוניל ומקציפים.
-
- 2. בקערה נפרדת שמים את החלמונים. מוסיפים את אבקת האפיה והשמן ומקציפים.
-
- 3. מעבירים 2 כפות גדושות מקציפת החלבונים וכף גדושה מפרורי הלחם אל תוך קערת החלמונים ומערבבים. ממשיכים כך, עד שתתקבל תערובת אחידה של פרורי הלחם, חלבונים וחלמונים.
-
- 4. מוזגים את התערובת ל-7 כוסיות אפיה משומנות במרגרינה. מעבירים לתנור בחום של 180 מעלות. אופים עד להזהבה. מצננים.
-
- 5. מכינים את הרוטב: מעבירים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש נמוכה .
-
- 6. מוציאים את הסברינות מכוסיות האפיה, כשהן הפוכות עם הפרח (הצד הרחב כלפי מטה). פותחים אותן עם סכין מהצד (כמו סנדוויץ'). זהירות לא לחתוך עד הסוף.
-
- 7. מרטיבים כל סברינה ברוטב, מבפנים ומבחוץ.
-
- 8. מקציפים את השמנת ומזליפים אל תוך הסברינה. מוסיפים דובדבן.
- בהצלחה .