טארטלט פירות בג'לי
טארטלט פירות בג'לי של חברת "אסם"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 3 כוסות קמח תופח אסם
- 100 גר' חמאה
- ½ כוס סוכר
- קורט מלח
- 2 ביצים
- למלית :
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל אסם
- 1 חב' ג'לי תות (או אחר) אסם
- מבחר פירות העונה פלוחים
- 1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק. מרדדים את הבצק ומהדקים בתבנית מאפינס/תבניות טארטלט.
- 2. אופים כ-5-7 דקות בחום של 180-200 מעלות עד שהבצק מקבל גוון חום.
- 3. מכינים את המלית: מקציפים את השמנת ומוסיפים את האינסטנט פודינג. ממלאים את הטארטלט בפודינג ומעטרים בפלחי הפירות.
- 4. מערבבים את הג'לי עם מים חמים ויוצקים על הפירות. מצננים כשעה ומגישים.