טארטלט פירות בג'לי

טארטלט פירות בג'לי של חברת "אסם"

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מצרכים

  • לבצק:
  • 3 כוסות קמח תופח אסם
  • 100 גר' חמאה
  • ½ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • למלית :
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל אסם
  • 1 חב' ג'לי תות (או אחר) אסם
  • מבחר פירות העונה פלוחים
  • 1 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק. מרדדים את הבצק ומהדקים בתבנית מאפינס/תבניות טארטלט.
  • 2. אופים כ-5-7 דקות בחום של 180-200 מעלות עד שהבצק מקבל גוון חום.
  • 3. מכינים את המלית: מקציפים את השמנת ומוסיפים את האינסטנט פודינג. ממלאים את הטארטלט בפודינג ומעטרים בפלחי הפירות.
  • 4. מערבבים את הג'לי עם מים חמים ויוצקים על הפירות. מצננים כשעה ומגישים.
  • פתיתי קוסקוס ישראלי בעשבי תבלין בניחוח עראק

  • נודלס עם ירקות מוקפצים

  • מקפא וניל ועוגיות

  • קציצות טלה בפיסטוק על מצע סלט קוסקוס חריף

  • ארטיקים ביתיים

  • כדורי שוקולד משוגעים

  • קינוח כוסות – עוגת גבינת מייפל פירורים, טבעוני

  • בראוניס מסקרפונה אמרנה

  • סורבה אננס מלון

  • סחלב מי ורדים ופיסטוק - טבעוני

  • סורבה ענבי סייבל

  • טארט קדאיף שוקולד פיסטוק

  • צ'ורוס דרום אמריקאי

  • קייקפופס משמשים ושוקולד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully