עופיון ממולא בחצילים בדואט כוסברה
מתכון של חברת "ליוונט" ו"באר טוביה עופות איכות"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 עופיון מבית "עופות איכות באר טוביה"
- 1 חציל קלוי על אש גלויה
- 1 כף לימון כבוש קצוץ
- 1 בצל מטוגן
- 1 כפית גרגרי כוסברה
- מלח לפי הטעם
- 1 צרור כוסברה
- 8 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
- 1. מרוקנים את החציל, מערבבים החציל עם הלימון הכבוש, הבצל, מעט כוסברה ומלח.
- 2. ממלאים את העופיון במלית החצילים.
- 3. במקביל, מערבבים את שמן הזית עם שום ומלח, מושחים את העופיון ומכניסים לתנור למשך כ 40-50 דקות בחום של 180-200 מעלות.