לחם בשיטת בישול נא
מתכון של השפית פנינה מס מחוות התבלינים בגלבוע
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 כוס כוסמת מונבטת
- 1/4 כוס שמן זית
- שן שום מעוכה
- 2/3 כוס גזר מרוסק במעבד מזון
- 2/3 כוס זרעי פשתן מושרים במים
- כפית רוטב סויה
- מעט מלח ים טחון
- עשבי תיבול: בזיל, קורנית, עירית, רוזמרין לפי הטעם, כפית סילאן
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את המרכיבים. משטחים על תבנית משומנת לריבוע בעובי 1 ס"מ.
- 2. אופים בחום 50 מעלות, 7-8 שעות עד שיבש מאוד.