- הכנת הרוטב:
- 1. חותכים את הבצל, הגמבה והעגבניות לחתיכות קטנות.
-
- 2. מטגנים את הבצל בסיר (עם מעט שמן זית) עד שמזהיב.
-
- 3. מוסיפים את הגמבה עד שמתרככת, מוסיפים את העגבניות.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים - לפני הטעם, ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
-
- הכנת הכדורים:
- 4. מפשירים את הסויה, מוסיפים ביצה, פטרוזיליה ופירורי לחם, מערבבים היטב עד שהעיסה מאפשרת יצירת כדורים (אפשר להשתמש בסויה גם ללא שום תוספת).
-
- 3. יוצרים כדורים קטנים/בינוניים ומכניסים לרוטב הרותח.
- מבשלים כ- 45 דקות.
-
- ניתן להכניס לרוטב גם תפוחי אדמה חתוכים ולבשל ביחד עם הכדורים.