וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי סויה ברוטב עגבניות

מתכון מאת: מרגלית,margalit@rmk.co.il

פולי סויה. מערכת וואלה
פולי סויה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת סויה טחון של טבעול
  • 1 ביצה
  • 1/2 חבילה פירורי לחם
  • פטרוזיליה
  • לרוטב:
  • 2 עגבניות
  • 1 בצל בינוני
  • 1 גמבה (אדומה או כתומה)
  • 2 קופסאות רסק עגבניות "טבע טרי" (100 ג' כל קופסה)
  • 3-4 כוסות מרק (מאבקת מרק)
  • מעט שמן זית לטיגון
  • תבלינים (לפי הטעם):
  • פפריקה מתוקה
  • בזיליקום
  • אורגנו טרי
  • מלח, פלפל
  • שום

אופן ההכנה

  • הכנת הרוטב:
  • 1. חותכים את הבצל, הגמבה והעגבניות לחתיכות קטנות.
  • 2. מטגנים את הבצל בסיר (עם מעט שמן זית) עד שמזהיב.
  • 3. מוסיפים את הגמבה עד שמתרככת, מוסיפים את העגבניות.
  • מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים - לפני הטעם, ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
  • הכנת הכדורים:
  • 4. מפשירים את הסויה, מוסיפים ביצה, פטרוזיליה ופירורי לחם, מערבבים היטב עד שהעיסה מאפשרת יצירת כדורים (אפשר להשתמש בסויה גם ללא שום תוספת).
  • 3. יוצרים כדורים קטנים/בינוניים ומכניסים לרוטב הרותח.
  • מבשלים כ- 45 דקות.
  • ניתן להכניס לרוטב גם תפוחי אדמה חתוכים ולבשל ביחד עם הכדורים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully