וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בארטישוק ירושלמי ולימון

עוף בארטישוק ירושלמי ולימון- מתכון באדיבות מפעלי חבל מעון בנגב המערבי

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארטישוק ירושלמי של מפעלי חבל מעון בנגב.
ארטישוק ירושלמי של מפעלי חבל מעון בנגב

מצרכים למתכון

  • 250 גרם ארטישוק ירושלמי, קלוף
  • 1 עוף בינוני, חתוך לרבעים
  • ½ כוס מיץ לימון טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום קלופות וחצויות לאורכן
  • 6 חוטי זעפרן
  • מלח ופלפל
  • עלי בזיליקום טריים
  • 4 כפות צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים במחבת את מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים שום, ארטישוק ירושלמי וזעפרן, וכן מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
  • 2. מוסיפים את רבעי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כשעה וחצי. מוסיפים בזיליקום, בודקים תיבול ומבשלים כ-10 דקות נוספות. מקשטים בצנוברים קלויים ומגישים חם כמנה עיקרית בתוספת אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully