גרונות הודו ביין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 5 איש:
- 3-4 גרונות הודו טריים גדולים (או לחילופין 3 יחידות (שקית) גרונות קפואים)
- 2 בצלים - חתוכים לטבעות
- 2 כוסות יין אדום
- 1-2 כפות רוטב צלי (או יותר-לפי הטעם)
- 2-3 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פלפל לבן
- מעט מוסקט
- צ'ילי (יבש)
- מים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום הכתוש, פלפל שחור גרוס, פלפל לבן , מוסקט, צ'ילי, 1-2 כפות רוטב צלי. בוחשים מעט ומוסיפים את היין.
- 2. שמים את הגרונות בסיר ומוסיפים מים עד כיסוי הגרונות.
- מחכים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- 3. טועמים ומוסיפים תיבול במידה וחסר. מבשלים על אש קטנה כ- שעה וחצי עד שעתיים.