וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קישואים במלית דג

מנה יפה, אסתטית ובעיקר טעימה ומקורית: גלילי דג אלסקה מסתתרים להם בתוך קישואים קטנים, יחד עם מעט פלפל אדום. המתכון באדיבות "שרונית אירועים בגן".

מתכון מאת: מערכת וואלה

קישואים במלית דג (שרונית ארועים בגן).
קישואים במלית דג (שרונית ארועים בגן)

מצרכים למתכון

  • 5 קישואים בגודל בינוני
  • 1 חבילה של גלילי דג אלסקה
  • 1 גמבה
  • מעט שמן זית
  • מלח, פלפל לבן
  • מעט שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הקישואים לחתיכות בגודל 3 ס"מ ומרוקנים את הפנים עם כפית קטנה או עם כף פריזיאן.
  • 2. חותכים את דג האלסקה לחתיכות בגודל הקישואים החתוכים וממלאים כל קישוא.
  • 3. חותכים את הגמבה לרצועות בגודל הקישואים ומוסיפים רצועה לכל קישוא.
  • 4. מניחים הקישואים בעמידה על התבנית בעמידה. בוזקים מעט שמן זית מעל הקישואים, מלח, פלפל לבן ושום כתוש לפי הטעם. אופים בתנור בחום של 180 מעלות לכ-20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully