קישואים במלית דג
מנה יפה, אסתטית ובעיקר טעימה ומקורית: גלילי דג אלסקה מסתתרים להם בתוך קישואים קטנים, יחד עם מעט פלפל אדום. המתכון באדיבות "שרונית אירועים בגן".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 קישואים בגודל בינוני
- 1 חבילה של גלילי דג אלסקה
- 1 גמבה
- מעט שמן זית
- מלח, פלפל לבן
- מעט שום כתוש
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הקישואים לחתיכות בגודל 3 ס"מ ומרוקנים את הפנים עם כפית קטנה או עם כף פריזיאן.
- 2. חותכים את דג האלסקה לחתיכות בגודל הקישואים החתוכים וממלאים כל קישוא.
- 3. חותכים את הגמבה לרצועות בגודל הקישואים ומוסיפים רצועה לכל קישוא.
- 4. מניחים הקישואים בעמידה על התבנית בעמידה. בוזקים מעט שמן זית מעל הקישואים, מלח, פלפל לבן ושום כתוש לפי הטעם. אופים בתנור בחום של 180 מעלות לכ-20 דקות.