וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מלפפונים

סלט יפה וצבעוני עם תיבול מיוחד

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

סלט מלפפונים ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
סלט מלפפונים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 4 מלפפונים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף שמן שומשום - רצוי לא לוותר (ראו הערה בסוף)
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שטוחות סוכר
  • 2 שיני שום גדולות

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקות, רצוי במנדולינה או בסכין חדה (רצוי לא לקלף את המלפפונים, אבל אם קליפתם לא כל כך יפה, אפשר לקלף את החלקים הלא יפים).
  • 2. מנקים את הפלפלים מהגרעינים וחותכים לרצועות דקות (כ-1/2 ס"מ). כותשים את שיני השום.
  • 3. שמים את כל החומרים בכלי גדול בעל מכסה הדוק ומערבבים היטב.
  • 4. מכסים ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות, עדיף אפילו יממה.
  • * לגבי שמן שומשום: אם אין לכם בבית, מומלץ לקנות. בקבוק קטן עולה בערך 15 ¤) ונשמר המון זמן. הוא תורם טעם מיוחד לסלטים, מוקפצים ועוד. מוסיפים ממנו מעט, כי טעמו מרוכז מאוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully